Plasmacut – Specialisti in cupe

PLASMACUT 

Producator de cupe pentru excavatoare, cupe cereale si atasamente pentru incarcatoare frontale si telescopice, cupe si extensii furci pentru stivuitoare, lame deszapezire.

Cupe si accesorii 

pentru excavator

Cupa sapat

Grebla excavator

Ripper excavator

ATASAMENTE INCARCATOR TELSCOPIC

Cupa cereale

Cupa materiale constructii

Furci siloz

Atasamente stivuitor

Cupa basculabila stivuitor

Brat ridicare saci

Jug stivuitor

Lame si pluguri

pentru zapada

Lama deszapezire LT

Plug deszapezire URBIS

Plug deszapezire STD

Debitare CNC tabla

Debitare CNC teava rotunda

Indoire CNC Tabla

7 ani de experienta

Producator direct

Echipa de specialisti

Solutii complete

Furnizorul tau de echipamente

   Plasmacut Iasi produce si comercializeaza:

  • cupa sapat, cupa taluzat, cupa trapez pentru miniexcavator si  excavator, scarificator (excavator ripper), grebla (excavator rake) pentru utilaje 0.8 – 14 tone cu prindere pe bolturi sau prindere rapida (atac rapid) CW, MS, CR, AR pentru JCB, Kubota, Yanmar, Volvo, Komatsu, Case, CAT, Bobcat, Sunward, Sany, Atlas etc.
  • cupa cereale, cleste baloti, impingator cereale pentru telescopice (Manitou, CAT, Genie, JCB, JLG, Merlo, Bobcat, Deutz Fahr, John Deere, Komatsu, New Holland, Schaffer, Matbro, Massey Ferguson, Claas etc)
  • cupa basculabila si extensii de furci pentru stivuitoare.
  • lama zapada, plug zapada cu prindere pe telescopic, buldoexcavator, camion, tractor.
  • cupe mixare beton pentru buldoexcavator si incarcator frontal.

   Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de predare, calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomandand Plasmacut ca una dintre cele mai competitive societati de pe piata.

Servicii

SCURTA PREZENTARE A PRODUSELOR

Cupe miniexcavator, buldoexcavator si excavator cu prindere rapida CW, MS, CR, (cupe excavat, trapezoidale, taluzare sau grilate).

Cupe si atasamente pentru manipulare – cupe cereale, cupe gunoi, cupa 4 in 1. Clesti de baloti pentru incarcatoare frontale, mini incarcatoare sau incarcatoare telescopice, cupa graifer pentru siloz si graifer busteni.

Lame si pluguri pentru zapada simple sau in V cu inclinare hidraulica/manuala pentru tractoare agricole, incarcatoare frontale si telescopice, camioane.

Accesorii pentru stivuitoare: extensii (prelungitoare) furci, cupe basculabile, platforme de lucru (nacela). Oferim si juguri simple sau extensibile pentru manipularea produselor de dimensiuni mari ( plase, bare, saci)

Elemente pentru protectie rafturi si vitrine. Elemente de protectie cai de acces si zone cu trafic intens. – protectii de colt, protectii de coloana, de perete, bariere pietonale. Oferim si stalpi de impact, bariere de protectie, bariere de colt.

Debitare CNC cu plasma si/sau oxigaz in diverse dimensiuni si configuratii.  Masinile produse de noi ofera performanta ridicata, la cel mai bun raport pret/calitate din ROMANIA.

Ne gasiti si pe OLX – PLASMACUT IASI cu preturi la cupe miniexcavator, prelungitoare furci stivuitor, cupe cereale, cleste baloti, lame deszapezire.

Call Now Button
Deschide chatul
Suntem online