Plasmacut

0784 89 66 99

Cupa basculabila incarcator

CUPA BASCULABILA INCARCATOR FRONTAL

Recomanda acest produs

Cupa basculabila de mare volum pentru incarcatoare frontale de tractor iti poate usura munca atunci cand vine vorba de manipularea cerealelor. Cu un design inovator, aceasta cupa permite incarcarea la o inaltime cu pana la 30% mai mare decat cupele traditionale, ceea ce inseamna ca poti manipula materiale in containere sau camioane mai inalte fara a mai avea nevoie de alte echipamente.

Daca esti obosit de efortul depus in timpul incarcarii cu tractorul tau, atunci aceasta cupa basculabila la inaltime este solutia ideala. Ea iti ofera eficienta sporita si iti face viata mult mai usoara atunci cand vine vorba de manipularea materialelor.

Dincolo de beneficiile evidente ale inaltimii suplimentare pe care o ofera, aceasta cupa basculabila se remarca si prin calitatea constructiei sale. Poti conta pe durabilitatea si rezistenta sa in fata utilizarii intensive.

Suntem prezenti pe site-ul de achizitii publice e-licitatie.ro / SEAP/SICAP. Denumire participant PLASMACUT SRL

Descriere:

Cupa noastra cu basculare la inaltime este fabricata din otel de inalta calitate si construita pentru a rezista. Cupa are lateralele si fundul ranforsat, ceea ce o face rezistenta si capabila sa faca fata chiar si celor mai dificile sarcini.

Operarea este o joaca de copii. Atasati-o pur si simplu la incarcatorul tractorului si utilizati manetele de control hidraulic pentru a ridica si a descarca cerealele. Foarte simplu!

Fie ca sunteti fermier, sau faceti achizitii de seminte, cupa basculabila la inaltime este unealta perfecta pentru a va face munca mai usoara si mai eficienta. Nu sta pe ganduri? Investeste intr-o cupa cu basculare hidraulica la inaltime si bucurati-va de noile posibilitati.

Cupa basculabila pentru incarcatoare frontale sau incarcatoare articulate cu utilizare generala  tractoare cu incarcatoare frontale cu prindere EURO, MX sau FAUCHEUX.

Forma este optimizata pentru rezistenta maxima, pastrand in acelasi timp greutatea reala scazuta.

Prinderile se executa la comanda in functie de utilajul beneficiarului.

Caracteristici:

  • Dimensiuni: Inaltime – 95 cm, Adancime: 125 cm
  • Lungime: 180 – 250 cm (in functie de model)
  • Greutate: 400 – 650 Kg (in functie de model)
  • Volum: 0.7 – 1.1 mc (in functie de model)
  • Lama uzura: 150 x 16 mm HB400

Modele:

Model Deschidere Greutate Capacitate
CIFB180 180 cm 420 kg 0.70 mc
CIFB200 200 cm 460 kg 0.80 mc
CIFB220 220 cm 520 kg 0.90 mc
CIFB240 240 cm 590 kg 1.00 mc
CIFB250 250 cm 650 kg 1.10 mc

Produse care ar putea sa te intereseze:

Cupa basculabila tractor - Solicita oferta personalizata

Call Now Button