Plasmacut

0784 89 66 99

Grinda nivelare excavator 2 – 9 tone

GRINDA NIVELARE
EXCAVATOR 2 - 9 TONE

Cu grinda nivelare pentru excavator, obtii tot ceea ce ai nevoie pentru a face lucrurile bine din prima! Gata sa descoperi cum aceasta minunata grinda iti poate transforma intreaga experienta de lucru cu excavatorul?

Suntem prezenti pe site-ul de achizitii publice e-licitatie.ro / SEAP/SICAP. Denumire participant PLASMACUT SRL

Recomanda acest produs

Descriere grind:

Cu aceasta grinda nivelare la indemana, vei putea realiza nivelari precise si uniforme cu usurinta. Uita de frustrarile cauzate de terenurile denivelate sau excavarile inegale! Grinda nivelare pentru excavator face ca nivelarea sa fie rapida si precisa.

Indiferent de marca sau modelul excavatorului tau, Grinda nivelare pentru excavator se potriveste perfect. Nu este nevoie de adaptari complicate sau de cautarea altor accesorii. Pune-o in functiune imediat!

Fabricata din materiale de inalta rezistenta, face fata celor mai inalte cerinte de pe santiere. Conceput pentru utilizare indelungata, robust dar usor, atasamentul grinda pentru nivelare este manevrat si operat cu usurinta.

Date tehnice:

  • Deschidere: 120 – 200 cm
  • Adancime: 80 – 120 cm
  • Inclinare: 15 grade
  • Sistem de prindere: la cerere, fixat in suruburi pentru utilizare accesoriu pe mai multe modele de utilaje.
  • Furtune hidraulice si cuple hidraulice rapide incluse.

Construita din materiale de inalta calitate, aceasta grinda nivelare este gandita pentru a rezista la uzura continua a lucrarilor de constructie si excavare. Poti avea incredere in calitatea sa si in faptul ca te va insoti pentru mult timp de acum inainte.

Produse care ar putea sa te intereseze:

Grinda nivelare excavator - Solicita oferta personalizata

Call Now Button