Plasmacut

0784 89 66 99

Cupa buldoexcavator Case 580

Cupe CASE 580 pentru sapat si taluzat

Daca sunteti proprietarul unui buldoexcavator CASE 580, atunci stiti cat de important este sa aveti un echipament care sa functioneze intr-un mod optim. De aceea, Plasmacut va poate ajuta sa obtineti o cupa specializata pentru acest tip de buldoexcavator, care va poate ajuta sa va indepliniti sarcinile cu mai mare eficienta si performanta.

Cupa fabricata de Plasmacut este realizata din otel de calitate superioara, ceea ce o face foarte rezistenta la uzura si coroziune. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la durata de viata a cupei, ceea ce va poate ajuta sa economisiti bani pe termen lung. In plus, cupa noastra este conceputa pentru a fi usor de utilizat si de manevrat, astfel incat sa puteti ridica si manipula incarcaturile cu mai mare usurinta.

 

Cumpara cupa Case 580 de pe SEAP

Suntem prezenti pe site-ul de achizitii publice e-licitatie.ro / SEAP/SICAP. Denumire participant PLASMACUT SRL

Cupa Case 580 pentru excavat:

Cupa Case 580
Facebook
Twitter
Pinterest

Cupa JCB 4CX pentru excavat este disponibila in urmatoarele variante dimensionale:

 • 300 mm
 • 350 mm
 • 400 mm
 • 450 mm
 • 500 mm
 • 600 mm
 • 800 mm

Cupa taluzare Case 580

Cupe Case 580 pentru taluzare, drepte sau cu inclinare hidraulica:
 
 • 1000 mm
 • 1200 mm
 • 1500 mm
 • 1600 mm
 • 1800 mm

Cupa trapez Case 580

Fabricam cupe trapez pentru Case 580 utilizate la sapat santuri in V, avand urmatoarele dimensiuni:
 
 • baza 200 mm (unghi 45, 52 sau 60 grade)
 • baza 250 mm (unghi 45, 52 sau 60 grade)
 • baza 300 mm (unghi 45, 52 sau 60 grade)

Cupele pentru buldoexcavatoarele CASE 580 de la Plasmacut - imbunatateste performanta echipamentului tau

Indiferent de tipul de constructii sau lucrari pe care le realizati cu buldoexcavatorul dvs. CASE 580, este important sa aveti un echipament care sa functioneze la nivel maxim. Cupele pentru buldoexcavatoare de la Plasmacut pot fi solutia perfecta pentru a imbunatati performanta si eficienta echipamentului dvs. Iata cateva beneficii importante ale cupei pentru buldoexcavatorul dvs. CASE 580 de la Plasmacut:

Fabricata din otel de inalta calitate pentru rezistenta si durabilitate

Cupa pentru buldoexcavatorul dvs. CASE 580 de la Plasmacut este fabricata din otel de inalta calitate, ceea ce o face foarte rezistenta la uzura si coroziune. Acest lucru inseamna ca cupele noastre sunt capabile sa faca fata oricarei sarcini, indiferent de cat de dificila ar fi.

Proiectata pentru a maximiza eficienta si performanta echipamentului dvs.

Cupa pentru buldoexcavatorul dvs. CASE 580 de la Plasmacut este proiectata pentru a maximiza eficienta si performanta echipamentului dvs. Aceasta va poate ajuta sa realizati sarcinile mai rapid si cu mai putina munca, economisind astfel timp si bani.

Usor de utilizat si de manevrat

Cupa pentru buldoexcavatorul dvs. CASE 580 de la Plasmacut este usor de utilizat si de manevrat. Aceasta este proiectata pentru a fi usor de instalat si folosit, astfel incat sa puteti sa incepeti sa va indepliniti sarcinile imediat.

Disponibila in diferite dimensiuni si capacitati

La Plasmacut, suntem dedicati sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse posibile. De aceea, cupa noastra pentru buldoexcavatorul dvs. CASE 580 este disponibila in diferite dimensiuni si capacitati, astfel incat sa puteti alege exact dimensiunea potrivita pentru nevoile dvs.

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei cupa pentru buldoexcavatorul dvs. CASE 580, atunci Plasmacut poate fi alegerea perfecta. Cupele noastre sunt fabricate din otel de inalta calitate si proiectate pentru a maximiza eficienta si performanta echipamentului dvs. Contactati-ne astazi pentru a comanda cupa pentru buldoexcavatorul dvs. CASE 580 de la Plasmacut si va garantam ca veti fi multumit de produsul nostru.

Cupe Case 580 cu atac rapid

Cupa Case 580 cupla rapida

Cupe sapat, cupe nivelat si cupe trapezoidale pentru toate modelele de buldoexcavatoare!

Garantia compatibilitatii!

Te asiguram ca atasamentele produse de noi sunt compatibile cu utilajul tau!

Livrare rapida!

Pentru utilajele de pana in 8 tone livrarea se face in 48 de ore de la comanda!

Suna la 0784 89 66 99!

Apeleaza-ne pentru a obtine informatii suplimentare legate de produsele noastre!

Cupe CASE 580 - Solicita oferta personalizata

Call Now Button