Plasmacut

0784 89 66 99

Indoire abkant CNC Iasi

Indoire cnc table debitate laser

Servicii de indoire tabla pe abkant CNC la Plasmacut Iasi

Prin utilizarea tehnologiei de indoire la presa hidraulica – abkant, oferim posibilitatea unei previzualizari precise a produsului final. Ne concentram cu atentie deosebita asupra ajustarii unghiurilor si pozitionarii marginilor si laturilor in raport cu intregul obiect prelucrat.

Suprafata maxima procesata este de 3050 x 220 tone

  • otel – grosimi cuprinse intre 1 mm si 15 mm
  • inox – grosimi cuprinse intre 1 mm si 15 mm
  • aluminiu – grosimi cuprinse intre 1 mm si 15 mm

Posibilitati tehnice:

Atentia deosebita la detalii ne permite sa indoim tabla si sa obtinem rezultate de cea mai inalta calitate, care sa satisfaca cele mai exigente standarde ale clientilor nostri.

Fiecare produs finit este realizat cu precizie si atentie, garantand durabilitate si functionalitate pe termen lung.

Puteti avea incredere ca fiecare aspect al procesului de taiere laser si indoire abkant este gestionat cu profesionalism si devotament pentru a va oferi cele mai bune solutii posibile.

Rezultatul final este un produs care indeplineste asteptarile in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea. Indiferent de complexitatea proiectului dumneavoastra, suntem aici sa va oferim solutii personalizate si sa ne asiguram ca obiectivul dumneavoastra final este realizat cu succes si intr-un mod eficient. Cu tehnologia de varf si angajamentul nostru pentru excelenta, suntem partenerul ideal in ceea ce priveste prelucrarile de indoire la abkant.

Echipa noastra dedica atentie fiecarui detaliu, asigurandu-se ca fiecare etapa a procesului de productie este realizata cu precizie, in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate.

Alegeti serviciile noastre de indoire abkant si beneficiati de o solutie perfect adaptata nevoilor dumneavoastra, garantandu-va succesul si satisfactia deplina.

Utilaje performante!

Investim in tehnologii de prelucrare pentru piese de cea mai inalta calitate!

Livrare naionala!

Putem face ca piesele solicitate sa fie livrate acolo unde ai nevoie!

Suna la 0784 89 66 99!

Apeleaza-ne pentru a obtine informatii suplimentare legate de produsele noastre!

Solicita oferta pentru servicii de indoire CNC tabla

Call Now Button