Plasmacut

0784 89 66 99

Reparatii accesorii excavator

Reparatii

Reparatie tambur freza asfalt

In perioada 20 iulie 2015 – 20 august 2015 a avut loc reconditionarea unei freze de asfalt pentru una din marile companii cu activitate in domeniul asfaltarii si al prelucrarii materialelor de cariera. 

Operatiunea a presupus inlaturarea pintenilor vechi prin craituire, finisare, debitarea cnc a tablei HARDOX 450, sudarea si amplasarea dintilor de frezare.

Reparatie brat excavator Komatsu

S-a executat reparatie brat excavator Komatsu PC240 ce prezenta o fisura aparuta in urma suprasolicitarii utilajului. 

S-a procedat la sudarea fisurii ai aplicarea de intarituri a caror forma sa preia din deficitul creat de fisura si sa-l distribuie uniform in bratul utilajului.

Reparatie brat excavator CASE

S-a executat reparatie brat excavator CASE ce prezenta o fisura aparuta in urma suprasolicitarii utilajului. S-a procedat la sudarea de intarituri a caror forma sa preia din deficitul creat de fisura si sa-l distribuie uniform in bratul utilajului.

Reparatie falca mobila cupa 4 in 1

In perioada 10-15 decembrie 2016 a fost executata reparatie falca mobila cupa 4 in 1 atasata la buldoexcavator Komatsu WB93S.

Reparatia a constat inlocuirea elementelor de uzura. Au fost inlocuite lama de uzura HB450 falca fixa, cele doua lame de uzura HB450 falca mobila, adaugarea unei lame de uzura HB450 suplimentare. Lama de uzura suplimentara cu grosimea de 25 mm au fost executate gauri patrate pentru fixarea suruburilor de prindere. De asemeni s-a procedat la inlocuirea fundului dublu al cupei.

Reparatie brat excavator Yanmar VIO 57

In perioada 31 ianuarie – 02 februarie 2023 a fost executata reparatia unui brat deteriorat al excavatorului Yanmar VIO57.

Repararea unui brat de excavator deteriorat este o solutie rentabila in comparatie cu costul unui nou brat de excavator. La Plasmacut, oferim preturi accesibile si competitive pentru serviciile noastre de reparatii, asigurandu-ne ca obtineti cel mai bun raport calitate-pret.

La Plasmacut, intelegem importanta intoarcerii echipamentelor dumneavoastra la lucru cat mai curand posibil, motiv pentru care va oferim o solutie completa pentru repararea unui brat de excavator deteriorat. Serviciile noastre includ proiectarea CAD, taierea cu plasma CNC, strunjirea CNC si sudarea otelurilor de inalta rezistenta, asigurandu-va ca bratul excavatorului dumneavoastra este reparat la cel mai inalt standard.

Call Now Button